Assessors a Mataró, Maresme

A BELMONTE ASSESSORS, S.L. oferim serveis d'assessorament i consultoria a particulars i empreses en diferents àrees, incloent-hi la fiscal, laboral, comptable i jurídica. Treballem amb un equip de professionals altament qualificats que s'adapten a les necessitats i requeriments específics de cada client per oferir solucions personalitzades i eficaces.

En matèria fiscal, ens encarreguem de l'elaboració i la presentació d'impostos, la planificació fiscal i l'optimització de recursos econòmics. En laboral, assessorem en la gestió de nòmines, contractació, seguretat social i prevenció de riscos laborals.

A nivell comptable, oferim serveis de comptabilitat, auditoria i elaboració d'informes econòmics. Finalment, a l'àrea jurídica, els nostres advocats brinden assessorament i representació legal en diferents àmbits, com el mercantil, civil, penal i laboral.

En definitiva, el nostre objectiu és proporcionar un servei integral i de qualitat als nostres clients, ajudant-los a complir les seves obligacions legals i optimitzar els seus recursos per assolir els seus objectius empresarials.

Sóm assessors

Fiscal

Fem d’intermediaris entre el contribuent i l’Administració, treballant per assegurar-nos que els nostres clients porten al dia les seves obligacions fiscals i, així, garantir-los la tranquil·litat.

Comptable

Vols estalviar temps i optimitzar els costos del teu negoci? Disposem de personal tècnic en comptabilitat per donar suport al departament administratiu de la teva activitat empresarial.

Sóm assessors
Sóm assessors

Laboral

T’oferim assessorament en tots els tràmits necessaris per gestionar i resoldre aspectes i conflictes laborals de la teva empresa.

Mercantil

Ets empresari o tens una idea de negoci entre mans? T’assessorem i gestionem tots els tràmits relacionats amb les necessitats del teu negoci. Des de la constitució de societats, fins a modificacions dels estatuts de l’empresa, compravenda de participacions, ampliacions de capital, etcètera.

Sóm assessors
Sóm assessors

Protecció de dades i LOPD

Tota empresa i/o autònom que tracti dades de clients, treballadors o proveïdors està obligada a complir amb la NORMATIVA del Reglament General de Protecció de Dades abans Llei Orgànica de Protecció de Dades.